dijous, 29 de novembre del 2012

"Llegendes col·laboratives", article a T/2012

Avui els companys de Tarragona 2012 publiquen un article al seu blog dedicat al Cicle de Llegendes Urbanes "La ciutat a cau d'orella", amb el qual escalfem motors de cara a la "Nit de llegendes urbanes" de demà:


"A l’escala amb els veïns, al camp de colònies, en un xat per Internet… Qui més qui menys ha explicat llegendes urbanes en més d’una ocasió. Des de la clàssica noia de la corba a incidents amb personatges moderns com Ricky Martin. Tothom sap que són falses, però, tanmateix, tothom assegura conèixer algú que n’ha viscut alguna en primera persona. Aquesta tardor la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, la Biblioteca Pública i l’Escola de Lletres han unit esforços per, basant-se en aquests rumors, posar en marxa el Cicle de Llegendes Urbanes "La ciutat a cau d'orella", que ara arriba a un dels seus punts culminants amb una "Nit de llegendes urbanes" oberta a tota la ciutat.

Aquest divendres 30 de novembre a la nit l’Espai Jove Kesse, punt de referència de l’activitat juvenil de la ciutat, acollirà un itinerari de llegendes a càrrec dels alumnes de l’Escola de Lletres i els integrants dels grups Tornavís i Crazydancers. Literatura, teatre i hip-hop, respectivament, per explicar històries a mig camí entre la tradició oral i la imaginació."

Llegiu l'article sencer →
Crèdits
Tarragona.cat
Tarragona JoveBiblioteca Pública de TarragonaEscola de Lletres