dimecres, 27 de novembre del 2013

Llegendes en veu alta

Ahir dimarts, a la Biblioteca Pública de Tarragona de la mà de Tornavís Teatre, l’Escola de Lletres i Genovesa Narratives Teatrals vam poder gaudir d’un bon grapat de llegendes urbanes en un ambient molt adient per a l’ocasió.



Una de les llegendes urbanes que vam poder sentir feia així:

En un restaurant, donaven carn molt barata, la gent hi anava a menjar molt, i a poc a poc el lloc es va anar fent més famós, i l’amo més ric. Un dia una senyora ja vella va decidir anar-hi amb el seu gos. La dona va demanar el plat típic del lloc, que era aquella carn tant famosa, i en va començar a menjar. Quan la dona ja estava tipa li va donar un tros al seu gos, però l’animal no el va voler. La dona molt estranyada va agafar la carn i la va portar a analitzar. Dels resultats de l’anàlisi es va saber que era carn de gos i per això el gos no la volia ni tastar. La dona va posar una denúncia a l’amo del restaurant que va acabar a la presó.



ATENCIÓ: Malauradament per un seguit d'imprevistos, la Nit de Llegendes Urbanes programada per divendres dia 29 de novembre a les 21:30 a l'espai Kesse ha quedat anul·lada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Crèdits
Tarragona.cat
Tarragona JoveBiblioteca Pública de TarragonaEscola de Lletres