dimarts, 19 de novembre del 2013

"Diuen que... " - Contacontes per adults


En el marc del cicle llegendes urbanes ‘La ciutat a cau d’orella’ el proper dijous 21 de novembre a les 19.30 h a la Biblioteca Pública de Tarragona ens acompanyarà Domingo Chinchilla amb una sessió de contes per adults titulada ‘Diuen que...’

Llegendes urbanes, rurals, antigues, futures, romàntiques, curioses, filosòfiques, poètiques, exòtiques, surrealistes, literàries, mitològiques... Històries que la gent diu que han passat. Rumors que a força de ser repetits  esdevenen realitat. Succeïts que es fan històries vives.

Però són veritat? Han passat realment?

L'única cosa ben certa és que tal com em les contaren, les hi conte jo ara.



Domingo Chinchilla és actor, narrador, autor i director d’espectacles teatrals i literaris.
Des de l’any 1995 es dedica a la narració per a joves i adults en català i castellà. Àmpliament reconegut per la seva trajectòria ha participat en nombroses trobades i festivals de narració; entre els darrers, el Festival "Que corri la veu", Campôme, França (2012), la  Maratón de los cuentos, Guadalajara (2013),  el   Festival de poesia "Voix Vives" Toledo (2013) i Kosmópolis, Festa Internacional de la Literatura Barcelona (2013).
S’ha especialitzat en literatura de transmissió oral, llegendes i rumors i  ha representat nombrosos espectacles amb la literatura com a motiu central com ara Narracions orals, Contant coses, Poemes dits i l'obra músico-poètica Coses elevades i coses d'anar per casa o  Històries que conten, recull d’històries basades en el fet de la transmissió oral.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Crèdits
Tarragona.cat
Tarragona JoveBiblioteca Pública de TarragonaEscola de Lletres