dijous, 20 de desembre del 2012

Llegendes, rumors... No!

El cicle de llegendes urbanes "La ciutat a cau d’orella" arriba a la seva fi aquest divendres, a les 18:30 h, a la Biblioteca Pública, amb la sessió: "Llegendes, rumors... No!"

Veritats com punys, coses certes, de debò de bo de bo, allò que tots veiem lògic, encertat, evident, allò que és la pura veritat davant dels rumors organitzats i les mentides de la tele! La veritat del carrer. Històries de la mà i de la veu d'en Carles Alcoy s'aniran escampant per diferents espais i racons de la biblioteca, alguns coneguts i d'altres no tant.


El narrador ja el tenim a punt: fill d'una família amb orígens molt escampats, llicenciat en Filologia, narrador i cisteller vocacional, té dèries diverses: la comunicació interpersonal, la narrativa breu, la filosofia del renaixement, la literatura medieval, la civilització romana, l'humor jueu, les rondalles de sang i fetge catalanes, els llibres d'assaigs personals, la construcció rural tradicional, la etnologia en general, la cistelleria i la literatura. Barceloní d'orígen, pallarès per voluntat i família, ha viscut a Tarragona i ara viu al Maresme; una vida afectiva diversa i dos fills, en conseqüència.

Us hi esperem per construir, entre tots, rumors i llegendes urbanes!
Crèdits
Tarragona.cat
Tarragona JoveBiblioteca Pública de TarragonaEscola de Lletres