divendres, 26 d’octubre del 2012

Comença el Cicle de Llegendes Urbanes "La ciutat a cau d'orella"

Aquesta tarda la sala d’actes de l'Espai Jove Kesse ha acollit la presentació del Cicle de Llegendes Urbanes "La ciutat a cau d’orella". L'acte ha comptat amb la presència del tinent d'alcalde de Joventut, Javier Villamayor; el coordinador territorial de Cultura de la Generalitat, Jordi Agràs; i la representant de l'Escola de Lletres, Ingrid Ventura.

El cicle està organitzat per la Biblioteca Pública de Tarragona, l'Escola de Lletres de Tarragona (a través de l'Associació Tarragona Literària) i la Conselleria de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona, amb la col·laboració de les entitats Tornavís Teatre, Crazydancers, Tziqui Artworks, Genovesa Narratives Teatrals i Club de Còmics.

El cicle "La ciutat a cau d’orella" comença avui i finalitzarà el proper 21 de desembre. Es tracta d'una novetat a la ciutat que s'engloba dins la capitalitat cultural del 2012. Inclou una desena d'actes i activitats gratuïtes que apleguen la història oral de rumors que corren de boca a orella en un seguit de propostes que van des d'activitats lúdiques, participatives i nocturnes fins a plantejaments més tècnics i reflexius. Aquestes activitats tindran lloc principalment a l'Espai Jove Kesse i la Biblioteca Pública.

Javier Villamayor, durant la presentació. Foto: Adrià Borrás

Ingrid Ventura, coordinadora del cicle. Foto: Adrià Borrás

Crèdits
Tarragona.cat
Tarragona JoveBiblioteca Pública de TarragonaEscola de Lletres